Minisite standaard inbegrepen

domeinnamen

Je handelsnaam vastleggen is nog nooit zo simpel geweest!

Een domeinnaam, de basis van jouw zakelijke website. De domeinnaam bepaalt veel: je uitstraling, vindbaarheid en uiteindelijk ook je e-mailadres. Bij Superior kun je snel en eenvoudig een domeinnaam registreren tegen een scherpe prijs. Daarnaast kun je gebruik maken van de vele gratis opties die je bij een domeinregistratie krijgt, zoals het aanmaken van een minisite en het doorverwijzen naar een bestaande website. Uiteraard worden alle aangevraagde domeinnamen op jouw (bedrijfs)naam geregistreerd.

Als klant van Superior krijg je een persoonlijk logincode voor ons . Daar kun je van al jouw domeinnamen de DNS-instellingen aanpassen, de domeinnaam doorverwijzen naar een andere website of je minisite inrichten. Snel en gebruiksvriendelijk!

Heb je al een domeinnaam? Dan kun je deze zonder problemen verhuizen naar ons. De procedure van verhuizing is afhankelijk van de domeinextensie, maar in alle gevallen helpen we je graag met het verhuizen van je domein naar Superior.

registreer of verhuis nu je domeinnaam

www.

standaard inbegrepen: domeinforwarding, (geavanceerde) dns instellingen (IPv4 en IPv6) en een minisite.

onze tarieven

Hieronder zie je een overzicht van onze tarieven voor domeinregistratie. Wil je meer dan 50 domeinnamen registreren? Neem dan contact met ons op voor een aantrekkelijke korting.

extensie

omschrijving

prijs per jaar

.nl Nederland € 7,50
.be België € 7,50
.com Commercieel € 10,00
.eu Europa € 7,50
.de Duitsland € 7,50
.net Netwerk € 10,00
.org Organisatie € 14,00
.info Informatief € 14,00
.biz Business € 12,50
.nu Niue € 25,00
.name Persoonlijke naam € 10,00

extensie

omschrijving

prijs per jaar

.co.uk Verenigd Koninkrijk € 7,50
.co.nl Nederland (commercieel) € 17,50
.es Spanje € 27,50
.fr Frankrijk € 27,50
.it Italië € 35,00
.dk Denemarken € 32,50
.se Zweden € 35,00
.tv Tuvalu € 37,50
.app Applicatie nieuw € 25,00
.dev Technisch nieuw € 30,00
.store Winkel nieuw € 52,50

Bekijk alle domeinextensies die je bij ons kunt registreren in een compleet overzicht.

Realtime registratie

Je aangevraagde domeinnaam wordt bij ons direct en automatisch geregistreerd. Zodra de domeinregistratie afgerond is in de meeste gevallen enkele minuten na je bestelling ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Je kunt dan direct aan de slag met je splinternieuwe domeinnaam!

Doorsturen van je domeinnaam

Stuur je domeinnaam door naar een bestaande website of URL. Daarbij heb je ook de mogelijkheid om de manier van doorsturen te selecteren: via een frame-redirect, een normale doorverwijzing of een 301-redirect: handig voor je SEO!

Zelf je DNS wijzigen

Pas zelf de A-records, MX-records of CNAMES aan van je domeinnamen. Ook kun je AAAA-records (voor IPv6), TXT- en SRV-records aanmaken. Tevens maken wij gebruik van een lage TTL (15 minuten) dus je wijzigingen zijn snel merkbaar!

Geen onverwachte verlenging

Ruim voor de verlenging van je domeinnaam krijg je van ons een e-mail zodat je nooit met onverwachte kosten zit. Je kunt dan de domeinnaam stopzetten of automatisch laten verlengen.

partnerprogramma

Superior heeft een speciaal partnerprogramma voor bedrijven en organisaties die minimaal 50 producten afnemen. Ideaal voor mediabureau's, automatiseringsbedrijven en webdevelopers die hun productportfolio willen uitbreiden. Tevens bieden we een uitgebreid klantsysteem aan dat in eigen huisstijl aan te bieden is aan je klanten. Meer informatie over ons partnerprogramma.

over superior

Wij zijn een hostingprovider gevestigd in Helmond, Noord-Brabant. Sinds 1997 bieden wij kwalitatieve hostingdiensten voor de zakelijke markt waarbij persoonlijke benadering een hoge prioriteit heeft: snelle support, geen lange wachttijd aan de telefoon en duidelijke antwoorden.

Om onze diensten te kunnen leveren hebben wij twee datacentra in Helmond: in deze technische ruimten staat alle apparatuur die nodig is om onze hostingdiensten te kunnen leveren. Van noodstroom tot aan koeling: van elk aspect is bij ons kennis aanwezig en daardoor is de geleverde kwaliteit hoog. Met een klein maar gedreven team helpen we je graag verder op het gebied van domeinregistratie, hosting en colocatie!

Deze website maakt gebruik van cookies. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. Klik hier voor meer informatie. melding sluiten


inloggen als klant van Superior
×

nieuw wachtwoord

Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen voor ons klantsysteem. Vul hieronder je debiteurnummer of e-mailadres in en vervolgens krijg je via e-mail de mogelijkheid om je wachtwoord te resetten.

×