.es-domeinnaam

Domeinregistratie voor Spanje

De domeinextensie van Spanje is .es en kan snel via Superior geregistreerd worden. Ook Nederlandse bedrijven kunnen zonder probleem een Spaanse domeinnaam registreren.

De kosten van een registratie van een .es-domeinnaam bedragen €27,50 per jaar. Daarbij krijg je tevens gratis een aantal extra diensten: ontwerp bijvoorbeeld een eigen minisite, verwijs de domeinnaam door naar een bestaande website of beheer zelf de DNS van de door jouw geregistreerde domeinnaam.

hoe registreer ik een .es-domeinnaam?

Een .es-domeinnaam registreren is heel simpel: kies een .es-domeinnaam die nog vrij is voor registratie, vul je contactgegevens in en vervolgens kunnen wij de domeinnaam direct op jouw naam registreren. Voor de registratie dienen bedrijven een BTW-nummer op te geven en particulieren dienen het nummer van hun identiteitsbewijs op te geven. Na registratie zal de domeinnaam binnen 24 uur actief zijn. Verwijs hem door naar je bestaande website of vraag er direct een hostingpakket bij aan zodat je direct aan de slag kunt met een nieuwe website.

hoe verhuis ik een .es-domeinnaam?

Indien je al in bezit bent van een .es-domeinnaam heb je de mogelijkheid om deze te verhuizen naar Superior. Wij worden dan de 'registrar' voor jouw domeinnaam zodat je van al onze diensten gebruik kunt maken. Voor de verhuizing van een .es-domeinnaam heb je een authorisatiecode nodig. Deze unieke code kun je opvragen bij je huidige provider. Je kunt bij ons alvast een bestelling plaatsen voor je bestaande domeinnaam en zodra je de authorisatiecode aan ons doorgegeven hebt zullen wij de verhuizing van je domeinnaam starten. Als de verhuiscode correct is en als de domeinnaam vrijgegeven is voor verhuizing zal de verhuizing direct doorgevoerd zijn. Uiteraard kun je voor de verhuizing alle juiste instellingen klaar zetten zodat je geen last hebt van downtime of het niet bereikbaar zijn van je domeinnaam tijdens de verhuizing.

registreer of verhuis nu je domeinnaam

www.

standaard inbegrepen: domeinforwarding, (geavanceerde) dns instellingen (IPv4 en IPv6) en een minisite.

registreer ook andere domeinextensies

Naast de .es domeinextensie kun je bij Superior ook andere domeinextensies van andere landen registreren, zoals Frankrijk (.fr), België (.be), Zweden (.se) en Finland (.fi). Bekijk ons complete overzicht van domeinextensies!

Deze website maakt gebruik van cookies. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. Klik hier voor meer informatie. melding sluiten


inloggen als klant van Superior
×

nieuw wachtwoord

Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen voor ons klantsysteem. Vul hieronder je debiteurnummer of e-mailadres in en vervolgens krijg je via e-mail de mogelijkheid om je wachtwoord te resetten.

×