hosting op maat

Betrouwbare oplossingen voor complexe vraagstukken

In veel situaties zijn onze producten zoals hosting of een VPS toereikend. Maar wat als de applicatie of het project dermate groot en populair is dat dit een persoonlijkere benadering vergt? Daarvoor hebben wij onze hostingoplossingen op maat.

In deze gevallen bespreken we in een persoonlijk gesprek welke hostingoplossing het beste past bij het project. Op basis van de wensen en het eisenpakket stellen wij een configuratie voor die perfect aansluit bij deze situatie. Of het nu gaat om high-availability, loadbalancing of een andere specifieke configuratie, in alle gevallen kunnen wij een eerlijk en uitgebreid advies geven.

Ook is Superior in te schakelen voor consultancy, waarbij we op uurtarief mee kunnen denken bij een bepaald project of vraagstuk op het gebied van GNU/Linux-hosting. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. Klik hier voor meer informatie. melding sluiten


inloggen als klant van Superior
×

nieuw wachtwoord

Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen voor ons klantsysteem. Vul hieronder je debiteurnummer of e-mailadres in en vervolgens krijg je via e-mail de mogelijkheid om je wachtwoord te resetten.

×