hostingspecificaties

Een technisch overzicht van onze hostingpakketten

Superior maakt gebruik van een cluster van GNU/Linux-servers om de hostingpakketten aan te bieden. Hieronder zie de technische specificaties van de hostingpakketten. Mis je iets in dit lijstje? Neem even contact op en we kijken direct wat we voor je kunnen betekenen.

PHP (Hypertext Preprocessor)

Via onze hostingpakketten bieden wij de populaire scripttaal PHP. We bieden meerdere versies aan en per hostingpakket is aan te geven welke versie van PHP je graag wilt gebruiken. We bieden versie 5.6 en de laatste PHP 7. Tevens hebben wij de meest gebruikte modules geactiveerd, zoals ftp, mbstring, pdo, xml, zip, gd, jpeg, png, imap, snmp en tidy.

Elk PHP-script wordt uitgevoerd onder dezelfde gebruiker als de hoofd FTP-gebruiker zodat je nooit last hebt van rechtenproblemen (bijvoorbeeld bij uploadscripts).

Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van een eigen php.ini om je PHP-instellingen aan te passen aan het softwarepakket dat je gebruikt op de website.

Databases

Elk hostingpakket kan gebruik maken van een MariaDB-database. We bieden op dit moment MariaDB versie 15 aan en je hebt tevens de mogelijkheid om de database te beheren via PHPMyAdmin. Zo kun je eenvoudig SQL-dumps maken of SQL-data inladen in je database.

Via het klantsysteem kun je het wachtwoord van de database aanpassen. Daar kun je tevens meerdere databases aanmaken indien je pakket beschikt over meerdere SQL-databases.

Daarnaast kun je op onze hostingpakketten gebruik maken van .htaccess (niet voor PHP-instellingen), mod_rewrite en mod_deflate voor compressie van de communicatie met je websitebezoeker. Bekijk een overzicht van onze hostingpakketten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. Klik hier voor meer informatie. melding sluiten


inloggen als klant van Superior
×

nieuw wachtwoord

Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen voor ons klantsysteem. Vul hieronder je debiteurnummer of e-mailadres in en vervolgens krijg je via e-mail de mogelijkheid om je wachtwoord te resetten.

×