SSL-certificaten

beveilig je hostingpakket met een SSL-certificaat

Je kunt de data tussen je website en je bezoekers beveiligen via een SSL-certificaat. Dit is aan te raden als je persoonlijke en gevoelige informatie verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan de adresgegevens van je klanten bij een webshop. Je kunt dan kiezen om deze data via een veilige verbinding te verzenden. Ook onze shared-hostingpakketten zijn te beveiligen met een SSL-certificaat!

RapidSSL-certificaat

Dit is de meest voordelige optie. Je krijgt een SSL-certificaat dat geactiveerd kan worden op je huidige hostingpakket of op een externe domeinnaam. Door middel van dit certificaat kun je via een 128/256-bits versleuteling je hostingpakket beveiligen zodat alle gegevens versleuteld verzonden worden. Het certificaat wordt binnen één werkdag geleverd. De aanvraag dient via e-mail door de domeinhouder bevestigd te worden. Let op: dit certificaat werkt niet op Windows XP!

Bestel nu voor € 30,00 per jaar

Geotrust QuickSSL-certificaat

Een robuust certificaat dat je website beveiligd met een 128/256-bits versleuteling. Tevens krijg je een uniek IP-adres op je hostingpakket als je dit certificaat combineerd met een hostingpakket. Dit certificaat werkt ook op oudere systemen zoals Windows XP. Het certificaat wordt binnen één werkdag geleverd. De aanvraag dient via e-mail door de domeinhouder bevestigd te worden.

Bestel nu voor € 149,00 per jaar

Wildcard Geotrust QuickSSL-certificaat

Met een wildcard-certificaat (*.domein.nl) heb je de mogelijkheid om alle subdomeinen van een domeinnaam versleuteld aan te bieden. Tevens krijg je een uniek IP-adres op je hostingpakket als je dit certificaat combineerd met een hostingpakket. Dit certificaat werkt ook op oudere systemen zoals Windows XP. Het certificaat wordt binnen één werkdag geleverd. De aanvraag dient via e-mail door de domeinhouder bevestigd te worden.

Bestel nu voor € 199,00 per jaar

Geotrust EV-certificaat

Met een EV-certificaat wordt naast de versleuteling ook een groene balk getoond met bedrijfsnaam getoond in de browser. Dit geeft de bezoeker nog meer vertrouwen in je website. Ideaal voor webshops en andere websites die vertrouwelijke informatie verwerken. Dit certificaat werkt op alle webbrowsers. Het aanvraagproces bestaat uit het aanleveren van bedrijfsgegevens en een telefonische verificatie vanuit Geotrust. De levertijd bedraagt dan ook meerdere werkdagen.

Bestel nu voor € 249,00 per jaar

Bekijk een overzicht van onze hostingpakketten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. Klik hier voor meer informatie. melding sluiten


inloggen als klant van Superior
×

nieuw wachtwoord

Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen voor ons klantsysteem. Vul hieronder je debiteurnummer of e-mailadres in en vervolgens krijg je via e-mail de mogelijkheid om je wachtwoord te resetten.

×