over ons

Achtergrondinformatie over Superior

Wij zijn een hostingprovider gevestigd in Helmond, Noord-Brabant. Sinds 1997 bieden wij kwalitatieve hostingdiensten voor de zakelijke markt waarbij persoonlijke benadering een hoge prioriteit heeft: snelle support, geen lange wachttijd aan de telefoon en duidelijke antwoorden.

Om onze diensten te kunnen leveren hebben wij twee datacentra in Helmond: in deze technische ruimten staat alle apparatuur die nodig is om onze diensten te kunnen leveren. Van noodstroom tot aan koeling: van elk aspect is bij ons kennis aanwezig en daardoor is de geleverde kwaliteit hoog en de aanwezige kennis groot.

Bij Superior heb je te maken met persoonlijk contact. We werken met een klein team dus je spreekt vaak dezelfde personen en zo zijn onze reactietijden laag en blijven de lijnen kort. Bij al onze medewerkers is de technische kennis aanwezig om je verder te helpen met je vragen of problemen.

technologie

Onze diensten worden geleverd vanuit onze twee datacentra in Helmond. Tal van serverkasten, dubbel uitgevoerde koelsystemen en noodstroomvoorzieningen zorgen voor een optimale bereikbaarheid van onze diensten. In onze datacentra zijn meerdere fysiek gescheiden glasvezelverbindingen aanwezig om zo een optimale koppeling te behouden met het internet. Voor onze routering en switching maken wij gebruik van Juniper-apparatuur.

Kijkje in een van onze datacentra in Helmond.

Eén van onze noodstroomaggregaten dat automatisch ingezet wordt bij eventuele stroomstoringen.

storingen en onderhoud

We monitoren onze diensten 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bij de kleinste afwijking kunnen we direct ingrijpen en het probleem oplossen. Storingen en onderhoud melden we op onze aparte statuspagina, een pagina die buiten ons netwerk staat zodat deze altijd bereikbaar is in geval van een eventuele storing. Mocht je zelf een storing opmerken die nog niet vermeld staat op onze statuspagina dan kun je uiteraard direct contact met ons opnemen.

partnerprogramma

Superior heeft een speciaal partnerprogramma voor bedrijven en organisaties die minimaal 50 producten afnemen. Ideaal voor mediabureau's, automatiseringsbedrijven en webdevelopers die hun productportfolio willen uitbreiden. Tevens bieden we een uitgebreid klantsysteem aan dat in eigen huisstijl aan te bieden is aan je klanten. Meer informatie over ons partnerprogramma.

vacatures

Lijkt je het leuk om bezig te zijn met een team van specialisten om te werken aan nieuwe en huidige hosting oplossingen, dan bekijk onze vacature-pagina.

Deze website maakt gebruik van cookies. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. Klik hier voor meer informatie. melding sluiten


inloggen als klant van Superior
×

nieuw wachtwoord

Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen voor ons klantsysteem. Vul hieronder je debiteurnummer of e-mailadres in en vervolgens krijg je via e-mail de mogelijkheid om je wachtwoord te resetten.

×