We zijn verhuisd naar de Automotive Campus!

Vanaf september 2019 is ons kantoor te vinden op de Automotive Campus in Helmond. Sinds 2010 hebben we daar al één van onze twee datacentra maar nu is ook ons kantoor gevestigd op deze campus.

De Automotive Campus in Helmond, gelegen in de Brainport Regio, is een bedrijventerrein met tal van nationale en internationale bedrijven. Superior is hier in 2010 gestart met het datacenter, mede vanwege de centrale ligging voor glasvezelkoppelingen naar Eindhoven en het oosten van het land. Nu is dus ook ons kantoor te vinden op de campus. Je kunt ons vinden op de tweede verdieping van Automotive Campus 30 (hoofdgebouw). Vanuit deze plek leveren we onze diensten zoals managed hosting, point-to-point-verbindingen, internet access en co-locatie in onze datacentra.

Ben je in de buurt? Kom gerust even een kop koffie drinken en we laten je graag onze werkplek en datacenter zien!

Ons nieuw postadres is:

Superior
Automotive Campus 30
5708 JZ Helmond (NL)

Deze website maakt gebruik van cookies. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. Klik hier voor meer informatie. melding sluiten


inloggen als klant van Superior
×

nieuw wachtwoord

Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen voor ons klantsysteem. Vul hieronder je debiteurnummer of e-mailadres in en vervolgens krijg je via e-mail de mogelijkheid om je wachtwoord te resetten.

×