Gebruik van een eigen php.ini

categorie virtuele hosting

Bij onze virtuele hostingaccounts is het mogelijk om een eigen PHP configuratie te gebruiken door middel van een aangepaste php.ini.

Om dit te activeren dient u in de hoofdmap van uw hostingpakket (waar u ook de map /web/ kunt vinden) een map 'config' aan te maken. In deze map config kunt u dan een specifieke php.ini plaatsen.

De mappenstructuur ziet er dan als volgt uit:

config/php.ini
web/

De php.ini wordt direct ingeladen. Wij willen u er wel op wijzen dat aanpassingen aan de PHP configuratie kan leiden tot het niet goed functioneren van uw website. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor het correct werken van de website indien u gebruik maakt van een aangepaste PHP configuratie.