Instructies voor het verhuizen van een .nl domeinnaam

categorie domeinnamen

Indien u een .nl-domeinnaam wilt verhuizen dient u voor de desbetreffende domeinnaam de unieke token te hebben. De huidige provider van de domeinnaam kan deze aan u verstrekken. Zodra wij deze unieke code ontvangen hebben kunnen wij de verhuizing van de domeinnaam in gang zetten.

De domeinnaam zal na de verhuisaanvraag binnen 5 dagen verhuisd zijn. Indien de verhuizing direct goedgekeurd wordt door de oude provider zal de verhuizing binnen enkele uren afgerond zijn.