Foutmelding: Internal Server Error bij PHP of CGI scripts

categorie virtuele hosting

Indien u een 'Internal Server Error' krijgt bij het opvragen van uw PHP scripts dan kan dat meerdere oorzaken hebben:

• Uw scripts hebben onveilige rechten
    U dient de rechten van uw scripts zo te zetten dat alleen de gebruiker mag schrijven naar het bestand. Dit wordt ook wel 'chmod' genoemd. De rechten mogen maximaal op '755' staan. U kunt de rechten via FTP aanpassen.

• De map waar uw scripts in staan heeft onveilige rechten
    De map waar uw bestanden in staan is schrijfbaar voor iedereen. Dit is onveilig en uit voorzorg voert onze server de scripts niet uit. U dient de map op rechten '755' te zetten. U kunt de rechten via FTP aanpassen.

• Het script bevat fouten
    Het uitgevoerde script bevat fouten en kan niet door onze server uitgevoerd worden (vooral het geval bij CGI-scripts die de foutmelding niet naar de browser sturen)