Hoe verbinding te maken naar uw webruimte

categorie ftp

Op deze pagina kunt u vinden hoe u uw bestanden via FTP op uw hostingruimte kunt plaatsen. Andere relevante onderwerpen met betrekking tot FTP staan onderaan de pagina.

Voor het plaatsen van uw bestanden op uw hostingruimte via FTP moet u eerst connectie maken met een FTP programma. Er zijn veel betaalde versies, maar ook enkele open-source en tevens gratis FTP programma's.

inloggen

Om in te loggen moet u de volgende gegevens bij de hand houden:
Server (hostname): domeinnaam.nl
Gebruikersnaam (user, login): gebruiker1
Wachtwoord (password): uw wachtwoord

Na het inloggen op one FTP server kunt u  de bestanden plaatsen in de map /web.