Blokkeren van specifieke afzenders via de spamfilter

categorie e-mail

U heeft de mogelijkheid om via onze spamfilter bepaalde afzenders te blokkeren. Indien uw spamfilter geactiveerd is en een afzender in de 'blacklist' zet dan wordt e-mail vanaf dat e-mailadres direct gemarkeerd als ongewenste e-mail.

Onder het kopje 'e-mailbeheer' kunt u de spamfilter activeren en aanpassen. In het veld 'geblokkeerde e-mailadressen' kunt u per regel één e-mailadres invullen dat u graag wilt blokkeren. De volgende waarden kunnen ingevuld worden:

• emailadres@domeinnaam.nl
    Een individueel e-mailadres wordt geblokkeerd.

• *@domeinnaam.nl
    Alle e-mails van domeinnaam.nl worden geblokkeerd.

Per regel vult u één e-mailadres in.