Gebruik van MySQL 5 databases

categorie databases

U kunt bij ons gebruik maken van MySQL 5.5 databases. Als u onder de instellingen van een pakket kijkt onder 'mysql' dan kunt u daar een nieuwe MySQL 5.5 database toevoegen.

zoeken

Deze website maakt gebruik van cookies. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. Klik hier voor meer informatie. melding sluiten


inloggen als klant van Superior
×

nieuw wachtwoord

Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen voor ons klantsysteem. Vul hieronder je debiteurnummer of e-mailadres in en vervolgens krijg je via e-mail de mogelijkheid om je wachtwoord te resetten.

×