Instructies voor het verhuizen van een .com/.net/.org/.biz/.info domeinnaam

categorie domeinnamen

Dit gaat als volgt;

Men moet aan ons een auth-id aanleveren, ook moet de lock van de domeinnaam, beide moeten aangevraagd worden bij de huidige provider.

Nadat wij de auth-id in bezit hebben vragen we de verhuizing aan en de owner-c en admin-c krijgen een e-mail binnen om deze verhuizing goed te keuren, deze is afkomstig van tech@superior-is.nl (zie afbeeldingen hieronder).

Na goedkeuring zal het 3 tot 6 dagen duren voordat de verhuizing afgerond is.