Beheren van uw databases

categorie databases

Voor het beheren van uw MySQL databases hebben wij een webinterface beschikbaar:

phpMyAdmin:
https://phpmyadmin.klantsysteem.nl

U kunt daar inloggen met uw loginnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot de inhoud van uw database. Indien u nog niet beschikt over een MySQL database dan kunt u deze direct aanmaken onder het kopje 'mysql databases'.

zoeken

Deze website maakt gebruik van cookies. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. Klik hier voor meer informatie. melding sluiten


inloggen als klant van Superior
×

nieuw wachtwoord

Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen voor ons klantsysteem. Vul hieronder je debiteurnummer of e-mailadres in en vervolgens krijg je via e-mail de mogelijkheid om je wachtwoord te resetten.

×