Hoe maak ik emailforwards aan?

categorie e-mail

U logt in uw klantsysteem in en krijgt dan het volgende scherm.

 

U kiest voor e-mailbeheer.

 

En u kiest dan voor "Voeg een nieuwe e-mail forward toe".

 

U vult het gewenste emailadres in wat voor doorsturen bij "E-mailadres"

En u vult het emailadres in alwaar het heen moet onder "Doorsturen naar"

De email forwarding is nu ingesteld.

zoeken

Deze website maakt gebruik van cookies. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. Klik hier voor meer informatie. melding sluiten


inloggen als klant van Superior
×

nieuw wachtwoord

Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen voor ons klantsysteem. Vul hieronder je debiteurnummer of e-mailadres in en vervolgens krijg je via e-mail de mogelijkheid om je wachtwoord te resetten.

×