Een beveiligd certificaat laten installeren (SSL)

categorie domeinnamen

Indien er vertrouwelijke gegevens verzonden worden via uw website dan kunt u er voor kiezen om een SSL certificaat te laten installeren op uw website. Als u bijvoorbeeld een webshop heeft of klantgegevens op slaat dan is het beveiligen van uw website een goede keuze.

Een SSL certificaat zorgt ervoor dat de verbinding tussen uw website en de bezoeker versleuteld wordt zodat niemand die informatie kan bekijken. In de browser kunt u dan door middel van een 'slotje' zien dat de  verbinding veilig is:

Uw website is dan oproepbaar via het https protocol:

https://www.domeinnaam.nl

Indien u interesse heeft in het laten installeren van een SSL certificaat dan kunt u met ons contact opnemen.