Kan ik ook gebruik maken van webmail?

categorie e-mail

Jazeker, op het moment bieden wij twee verschillende webmail clients aan. U kunt inloggen via het volgende adres:
http://webmail.klantsysteem.nl

Het maakt niet uit met welke webmail client u inlogt. Inloggen gebeurt met dezelfde loginnaam en wachtwoord welke u heeft ingesteld in uw e-mail programma.

zoeken

Deze website maakt gebruik van cookies. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. Klik hier voor meer informatie. melding sluiten


inloggen als klant van Superior
×

nieuw wachtwoord

Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen voor ons klantsysteem. Vul hieronder je debiteurnummer of e-mailadres in en vervolgens krijg je via e-mail de mogelijkheid om je wachtwoord te resetten.

×