Hoe kan ik een SPF record instellen?

categorie domeinnamen

Wanneer u bij de desbetreffende domeinnaam bent ingelogd kunt u via het menu-item "dns" ook een "txt" record aanmaken. Een txt record is vaak als volgt opgebouwd:
TXT domeinnaam.nl: v=spf1 include:domein.ext ip4:123.123.123.123 a ~all

Meer informatie over SPF records:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sender_Policy_Framework

Gebruik de volgende range wanneer je gebruik maakt van onze mailservers:
include:spf.hix.nl

Dus bij ons moet je het volgende invullen:
"v=spf1 include:spf.hix.nl a ~all"

zoeken

Deze website maakt gebruik van cookies. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. Klik hier voor meer informatie. melding sluiten


inloggen als klant van Superior
×

nieuw wachtwoord

Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen voor ons klantsysteem. Vul hieronder je debiteurnummer of e-mailadres in en vervolgens krijg je via e-mail de mogelijkheid om je wachtwoord te resetten.

×