Instructies voor het verhuizen van een .be en .eu domeinnaam

categorie domeinnamen

Het verhuizen van een .be en .eu domeinnaam gaat als volgt:

Nadat de aanvraag voor verhuizing door ons gedaan is krijgt de domeinnaamhouder een e-mail afkomstig van eurid.eu voor de .eu domeinnamen, en dns.be voor de .be domeinnamen.

Indien de e-mailadressen van de houders niet meer beschikbaar is dan kan men bij ons documenten opvragen om de verhuizing schriftelijk te doen.

Hieronder ziet u een screenshot van de .eu bevestingspagina, voor de .be domeinnamen is dit een vergelijkbare pagina.