Hoe maak ik emailaliasen aan?

categorie e-mail

Email aliasen zijn niet meer beschikbaar als zodanig, u kunt een forward aanmaken en deze wijzen naar de originele mailbox, dit werkt dan in principe hetzelfde als een alias.

Zie hiervoor :

Email forwards instellen

zoeken

Deze website maakt gebruik van cookies. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. Klik hier voor meer informatie. melding sluiten


inloggen als klant van Superior
×

nieuw wachtwoord

Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen voor ons klantsysteem. Vul hieronder je debiteurnummer of e-mailadres in en vervolgens krijg je via e-mail de mogelijkheid om je wachtwoord te resetten.

×