Waarom staat er een kruisje achter een periode?

categorie domeinnamen

Wanneer u bij uw producten zit te kijken en u ziet bij het kolom startdatum een kruisje ziet staan en een eindddatum, dan betekend dat deze domeinnaam bij ons is opgezegd. Ons systeem laat in eerste instantie enkel die namen zien waarvan de einddatum later in het jaar ligt. Wilt u een overzicht van al uw vervallen domeinnamen, dan moet u " toon ook vervallen orders" aanvinken.