Wijziging houder of overdracht van een .nl domeinnaam

categorie domeinnamen

Het is mogelijk om een .nl van een ander over te nemen of de tenaamstelling van een domeinnaam te wijzigingen. Hiervoor heeft de SIDN een overdrachtsformulier gemaakt. Dit formulier dient zowel door de oude als door de nieuwe houder te worden ondertekend en naar ons verstuurd te worden. Wij zullen de rest afhandelen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

download overdrachtsformulier