HTTP compressie activeren voor uw site

categorie virtuele hosting

U heeft de mogelijkheid om uw pagina's van uw website te comprimeren om de laadtijd van de site te versnellen. Door gebruik te maken van 'gzip' worden de pagina's ingepakt voordat ze naar de bezoeker gestuurd worden.

U kunt dit activeren door een .htaccess bestand aan te maken in de map waar u de http compressie wilt activeren met daarin de volgende inhoud:

AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/plain text/xml

U kunt vervolgens op de volgende pagina testen of uw website http compressie ondersteund:

http://www.whatsmyip.org/http_compression/