Google Apps voor je domein instellen

categorie domeinnamen

Het kan zijn dat u voor uw bedrijf kiest om Google Apps te installeren. Dit kan ook op uw eigen domein welke bij ons staat geregistreerd. Het is van belang dat u dan de volgende DNS records hanteert. Deze instellingen maakt u in het 'dns' gedeelte.

Bekijk hier een voorbeeld van hoe de DNS-records eruit moeten zien volgens Google: http://support.google.com/a/bin/answer.py?hl=en&answer=48090#E

Na het instellen in het klantsysteem zien deze DNS-records er ongeveer zo uit:

Bij google-nr-code moet u invullen wat u van Google ontvangt. Dit is meestal iets in de trant van googled00939ce030 of iets dergelijks en wordt gebruikt als verificatie. 


Neem na het instellen van deze records contact op met onze helpdesk, dan schakelen we interne mailafhandeling uit om problemen met mailroutering te voorkomen.

zoeken

Deze website maakt gebruik van cookies. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. Klik hier voor meer informatie. melding sluiten


inloggen als klant van Superior
×

nieuw wachtwoord

Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen voor ons klantsysteem. Vul hieronder je debiteurnummer of e-mailadres in en vervolgens krijg je via e-mail de mogelijkheid om je wachtwoord te resetten.

×