directory listing

categorie virtuele hosting

Standaard staat bij ons de directory listing uit. Wanneer men bijvoorbeeld uw afbeeldingenmap oproept als http://www.domeinnaam.nl/images/ dan krijgt een bezoeker een forbidden te zien. Wilt u liever dit wel geactiveerd hebben, dan kunt u in de bewuste map een .htaccess bestand plaatsen met daarin het volgende vermeld:
Options +Indexes

zoeken

Deze website maakt gebruik van cookies. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. Klik hier voor meer informatie. melding sluiten


inloggen als klant van Superior
×

nieuw wachtwoord

Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen voor ons klantsysteem. Vul hieronder je debiteurnummer of e-mailadres in en vervolgens krijg je via e-mail de mogelijkheid om je wachtwoord te resetten.

×