verhuizen van een .ch domeinnaam

categorie domeinnamen

Om een .ch (Zwitzerland) domeinnaam te verhuizen is een auth-id code nodig, deze kunt u opvragen bij de huidige provider en moet bij Superior aangeleverd worden.

Na aanvraag zal de verhuizing nog dezelfde dag doorgevoerd worden.

zoeken

Deze website maakt gebruik van cookies. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. Klik hier voor meer informatie. melding sluiten


inloggen als klant van Superior
×

nieuw wachtwoord

Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen voor ons klantsysteem. Vul hieronder je debiteurnummer of e-mailadres in en vervolgens krijg je via e-mail de mogelijkheid om je wachtwoord te resetten.

×