catch-all instellen

categorie e-mail

Het is ook mogelijk om een catch-all (alles wat voor de @domeinnaam.nl staat is een geldig e-mailadres) adres aan te maken. Dit werkt hetzelfde als het toevoegen van een e-mail forward zoals hier staat beschreven:
  https://www.klantsysteem.nl/support/artikel/23

Echter door het veld 'e-mail' leeg te laten wordt het e-mail adres '@domeinnaam.nl' en dus een catch-all. Bij 'doorsturen naar' kunt u een e-mailadres opgeven waar alle catch-all e-mail op aankomt.