Aanpassen encoding van webpagina's

categorie virtuele hosting

De standaard encoding van de websites is iso-8859-1. Als u dit wilt veranderen naar bijvoorbeeld utf-8 dan kunt u dit in een .htaccess bestand plaatsen:

AddDefaultCharset UTF-8



zoeken

Deze website maakt gebruik van cookies. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. Klik hier voor meer informatie. melding sluiten


inloggen als klant van Superior
×

nieuw wachtwoord

Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen voor ons klantsysteem. Vul hieronder je debiteurnummer of e-mailadres in en vervolgens krijg je via e-mail de mogelijkheid om je wachtwoord te resetten.

×