Backups downloaden

categorie virtuele hosting

Van uw domein(en) worden 6 dag-backups, 4 week-backups en 12 maand-backups opgeslagen die u direct kunt downloaden en gebruiken.

Het bestand is in zip formaat, zodat het op elke modern besturingssysteem (bv Windows xp/vista/win7, OSX, Linux)  uit te pakken is.

Om een backup op te halen, neemt u de volgende stappen:

• Log in op het klantsysteem
  • Ga naar producten
  • Kies voor "domeinen & pakketten"
  • Selecteer het betreffende domeinnaam
  • In het submenu dat volgt, kiest u voor "backups"
  • Kies een backup die u wilt downloaden middels de knop "backup klaarzetten"
  • Als de backup klaargezet is, wordt de knop groen en drukt u op "downloaden".
  • U kunt nu het zip acrhief uitpakken op uw computer, en de bestanden bewerken of opnieuw uploaden.
  • zoeken