opzeggen domeinnaam of pakket

categorie administratie

Je domeinnaam of pakket opzeggen gaat middels het klantsysteem. Dit gaat heel eenvouding. Log in op https://www.klantsysteem.nl/ met je debiteurnummer (te vinden op uw factuur) en het bijbehorende wachtwoord*.

Op de homepage vind je gelijk een overzicht van je lopende orders. Mocht je afzien van een bestelling of je wilt een domeinnaam verhuizen naar een andere provider dan kan dat door te klikken op de knop 'opzeggen'.

Wanneer je de selectie hebt gemaakt, dan geeft het klantsysteem automatisch de eerst mogelijke opzegmogelijkheid aan. Het klantsysteem vraagt daarna nogmaals om een bevestiging voordat de opzegging definitief wordt gemaakt. Via e-mail volgt een bevestiging van de opzegging.

* Mocht je geen wachtwoord van het klantsysteem hebben. Kijk dan hier hoe je deze kunt achterhalen.