nieuw klantsysteem wachtwoord aanvragen

categorie administratie

Het kan altijd voorkomen dat je het wachtwoord van het klantsysteem per ongeluk vergeet of kwijtraakt. Dat is geen probleem. Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen door de volgende stappen te doorlopen:

Ga na naar https://www.klantsysteem.nl/ en klik op de link 'wachtwoord vergeten'. Je hebt hiervoor je debiteurnummer nodig en je domeinnaam wat je bij ons hebt vastgelegd of het e-mailadres wat bij ons is geregistreerd binnen het klantsysteem.

Mocht je echter deze gegevens ook niet meer weten, dan neem contact op met onze helpdesk. Wij zullen dan nieuwe gegevens via post naar je toesturen.