"Ik heb een ERRP e-mail van ICANN gekregen over de verlenging van een domeinnaam. Wat moet ik hiermee doen?"

categorie domeinnamen

Je hebt een e-mail ontvangen van de organisatie ICANN. Deze wereldwijde organisatie is de beheerder van diverse domeinregistraties. Vanwege een nieuwe regel sturen ze alle domeinhouders een e-mailbericht als de geregistreerde domeinnaam bijna verlengd moet worden. Deze e-mails worden direct vanuit ICANN verzonden en je hoeft hier niets mee te doen.

Wij zorgen voor de correcte verlenging van uw domeinnaam. Je hoeft dus geen verdere actie te ondernemen om de genoemde domeinnamen automatisch te laten verlengen.

Mocht je een bepaalde domeinnaam toch stop willen zetten dan kun je dit doen via ons klantsysteem.