Toegang verlenen tot uw servers aan een andere Superior-klant

categorie administratie

U heeft de mogelijkheid om het beheer van uw servers uit te laten voeren door een andere klant van Superior. In dit document staan de stappen die u hiervoor dient te ondernemen.

Allereerst logt u in op ons klantsysteem. Ga hiervoor naar de volgende url:

https://www.klantsysteem.nl

Vervolgens logt u in met uw debiteurnummer en het bijbehorende wachtwoord. Na inloggen kiest u in het menu 'producten' het item 'servers & dataverkeer'. Onder de kop 'verleen toegang tot uw servers aan andere klant' klikt u op 'meer informatie'.

Op deze pagina ziet u een overzicht van klanten die toegang hebben tot uw servers. Indien u een nieuwe klant toegang wilt verlenen klikt u op de knop 'Nieuwe code genereren'.

Vervolgens wordt er een nieuwe code aangemaakt. Deze code dient u te noteren en door te geven aan de klant die u volledige toegang wilt geven tot het beheer van uw servers.

Nadat deze klant de code in heeft gevoerd kan deze uw servers beheren. Denk hierbij aan het rebooten van de servers via het klantsysteem, het dataverkeer bekijken en personen aanmelden voor fysieke toegang tot onze datacentra. In het overzicht ziet u dan dat deze klant toegang tot uw servers heeft.

U heeft altijd de mogelijkheid om de toegang in te trekken. U klikt dan op 'toegang intrekken' en deze klant heeft dan geen toegang meer tot uw servers via ons klantsysteem.

Toegang verkrijgen tot servers van een andere klant

Als u een code heeft ontvangen om servers van een andere klant te beheren dan kunt u deze code invoeren in ons klantsysteem. Na inloggen gaat u naar 'administratie' => 'toegang tot servers'. Daar kunt u de code invoeren:

Na invoeren van de correcte code kunt u direct de servers van deze klant beheren. Ook kunt u een aanmelding voor onze datacentra versturen zodat u ook fysiek kunt werken aan de servers van deze klant.