Adres wijzigen

categorie administratie

Een adres wijzigen gaat eenvoudig door in te loggen in het klantsysteem en dan te gaan naar het kopje 'administratie'. Onder het menu vind je het 'uw contactgegevens' en op deze pagina kan je nieuwe gegevens toevoegen of aanpassen. Wanneer er op verwerk wordt geklikt zal dit eerst naar onze administratie worden verstuurd welke ook de gegevens zal nakijken en vervolgens zal doorvoeren.