Verhuizen van een .es domeinnaam naar Superior

categorie domeinnamen

De procedure voor het verhuizen van .es domeinnaam is als volgt;

1 - U plaatst een bestelling met als optie de domeinnaam te verhuizen, het invoeren van een verhuiscode is niet nodig.

2 - Superior zorgt ervoor dat verhuisprocedure in gang wordt gezet.

3 - Na aanvraag zal er een goedkeuringsmail* gestuurd worden naar het e-mailadres van de admin-c zoals deze staat in de whois.

4 - Na goedkeuring van de admin-c via e-mail zal de verhuizing afgerond worden.

* let op! deze mail is 10 dagen geldig na aanvraag