Aanpassen wachtwoord

categorie e-mail

Allereerst inloggen inloggen op het klantsysteem via:
https://www.klantsysteem.nl/

Wanneer ingelogd ga je naar de desbetreffende site via:
producten > domeinnamen & hosting

en klik op de domeinnaam in kwestie.

In het nieuwe scherm klik je in de grijze balk op 'e-mail' en vervolgens op het 'potlood-icoon' van het e-mailadres waarvan je het wachtwoord wilt wijzigen.

Er wordt in het nieuwe scherm gevraagd om tweemaal een nieuw wachtwoord op te geven en er wordt gecontroleerd of het wachtwoord wel sterk genoeg is. Er kunnen ook overige instellingen hier geregeld worden, maar je kan nu op de knop 'aanpassen e-mailaccount' klikken om het nieuwe wachtwoord door te voeren.

Let op: hiermee is het wachtwoord gelijk doorgevoerd en kan je e-mailprogramma ook gelijk vragen naar het nieuwe wachtwoord.