Magento indexes

categorie virtuele hosting

Op onze virtuele hostingpakketten is de functie flock() standaard gedeactiveerd. Dit kan bij het Magento-CMS problemen opleveren. We kunnen per pakket de flock-functie weer activeren via een aangepaste php.ini. Neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie.

zoeken

Deze website maakt gebruik van cookies. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. Klik hier voor meer informatie. melding sluiten


inloggen als klant van Superior
×

nieuw wachtwoord

Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen voor ons klantsysteem. Vul hieronder je debiteurnummer of e-mailadres in en vervolgens krijg je via e-mail de mogelijkheid om je wachtwoord te resetten.

×