E-mailaccount koppelen aan Google Gmail

categorie handleidingen e-mail

1) Log in op je Gmail en ga naar je instellingen.

2) Als het goed is krijg je verschillende tabbladen te zien bij je instellingen. Druk op "Accounts en import"

3) Als je daar op gedrukt hebt heb je een kader waar "E-mailberichten en contacten importeren" in staat. Daar moet je heen en op drukken.

4) Bij deze stap krijg je een popup venster. Hier moet je het mail addres in vullen die u wilt koppelen aan uw gmail. Vervang het voorbeeld en druk op doorgaan.

5) Bij deze stap moet je de overige gegevens invullen. Vervang het voorbeeld en druk op doorgaan.

6) Bij deze stap mag je beginnen met importeren. Druk op Import starten

7) Laatste stap. Voltooien. Druk op OK en je mail is nu gekoppeld.