Instellen e-mailaccount - Android

categorie handleidingen e-mail

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je een e-mailaccount kunt toevoegen op je Android-telefoon.

Open de Gmail-applicatie op je telefoon. Je krijgt dan het volgende scherm te zien:

Druk op 'een e-mailadres toevoegen'. Selecteer 'overig' in het volgende scherm:

Vul in het volgende scherm het e-mailadres in en druk op 'volgende':

Kies vervolgens voor Persoonlijk (IMAP):

Voer het bijbehorende wachtwoord van je e-mailadres in:

Vul nu bij server inkomende.email in:

En vul bij de uitgaande server uitgaande.email in:

In het volgende scherm kun je een aantal opties naar eigen wens instellen:

Vul in het laatste scherm je naam in en vanaf nu is je e-mailadres goed ingesteld!