E-mail verwijderen lukt niet - IMAP ios

categorie e-mail

Indien je e-mail hebt ingesteld op je iPhone of iPad en je kan geen e-mail verwijderen want je krijgt een foutmelding zoals: "Unable to move message. The message could not be moved to Trash.". Dan moet het volgende uitgevoerd worden:

• Ga naar instellingen
  • Tap op 'Mail, Contacten, Agenda'
  • Tap op het bewuste (e-mail)account en dan nogmaals in het volgende scherm
  • Tap op geavanceerd

Je ziet dan het volgende scherm:

Het is van belang dat elke instelling (Concepten, Verstuurd, Verwijderd en Archief) op de server plaatsvind. Dit kan je controleren door erop te tappen en dat ze aangevinkt zijn. Verwijderde berichten moeten dus 'Verwijderd' zijn en aangevinkt staan. Als alles hetzelfde is als bovenstaand screenshot moet alles goed staan.