Instellen DNS voor Google Apps

categorie e-mail

Wanneer je liever gebruik maakt van het e-mailplatorm van Google en je hebt je domeinnaam via ons geregistreerd, dan moet je eerst eerst je MX records aanpassen. Dat gaat als volgt:

• selecteer het domeinnaam waar het om gaat in het klantsysteem en ga naar de DNS instellingen
  • voeg de MX records toe

Wanneer ingelogd in het klantsysteem kan je je domeinnaam selecteren onder 'domeinnamen & hosting'. Vervolgens klik op de domeinnaam waar het om gaat en vervolgens klik op 'dns'. Je ziet het volgende scherm:

Vervolgens moeten de MX records worden toegevoegd. Hiervoor klik je op de button 'MX-record' en je ziet het volgende scherm. Je moet de volgende records invoeren:
https://support.google.com/a/answer/174125?hl=nl

Overige MX records van ons mogen verwijderd worden door te klikken op het vuilnisbak icoon.

Na 15 a 30 minuten moeten de veranderingen doorgevoerd zijn! Succes!