e-mailinstellingen

categorie e-mail

Wanneer je een Mail pakket of Hosting pakket bij ons afneemt, dan kun je je e-mail lezen via webmail of je kan je e-mail instellen in jouw favoriete e-mailprogramma. Hieronder vind je de standaard e-mailinstellingen terug.

Inkomende e-mail
IMAP server: inkomende.email
Poort: 143 (SSL/TLS is poort 993)
Gebruik je e-mailadres als loginnaam, bijv info@domein.nl
Gebruik het wachtwoord wat je hebt ingesteld in het klantsysteem

Uitgaande e-mail
SMTP server: uitgaande.email
Poort: 465/587 (of 26 wanneer geen SSL is ingesteld)
Gebruik je e-mailadres als loginnaam, bijv info@domein.nl
Gebruik het wachtwoord wat je hebt ingesteld in het klantsysteem