Welke SPF range kan ik instellen om uit te mailen?

categorie e-mail

Wanneer je onze mailservers gebruikt en je maakt gebruik van een SPF TXT record in je DNS dan kan het beste het volgende toevoegen om van onze range gebruik te maken:
include:spf.hix.nl

zoeken

Deze website maakt gebruik van cookies. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. Klik hier voor meer informatie. melding sluiten


inloggen als klant van Superior
×

nieuw wachtwoord

Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen voor ons klantsysteem. Vul hieronder je debiteurnummer of e-mailadres in en vervolgens krijg je via e-mail de mogelijkheid om je wachtwoord te resetten.

×