Het openzetten van een map binnen uw hostingpakket

categorie virtuele hosting

U heeft de mogelijkheid om een map binnen uw hostingpakket open te zetten. Daarmee kunnen bezoekers van uw website de inhoud van de map bekijken. Bijvoorbeeld:

Om dit te realiseren dient u in de desbetreffende map een bestand aan te maken met als naam .htaccess. In dit bestand zet u het volgende:

Options +Indexes

Zodra u het .htaccess bestand in de map zet kunt u via de browser de inhoud van de map bekijken.