Domeinnamen

Je domein registreren is nog nooit zo simpel geweest!

Een domeinnaam, de basis van jouw website. De domeinnaam bepaalt veel: je uitstraling, vindbaarheid en uiteindelijk ook je e-mailadres. Bij Superior kun je snel en eenvoudig een domeinnaam registreren tegen een scherpe prijs. Daarnaast kun je gebruik maken van de vele gratis opties die je bij een domeinregistratie krijgt, zoals het aanmaken van een minisite en het doorverwijzen naar een bestaande website. Uiteraard worden alle aangevraagde domeinnamen op jouw (bedrijfs)naam geregistreerd.

Als klant van Superior krijg je een persoonlijk logincode voor ons klantsysteem. Daar kun je van al jouw domeinnamen de DNS-instellingen aanpassen, de domeinnaam doorverwijzen naar een andere website of je minisite inrichten. Snel en gebruiksvriendelijk!

Heb je al een domeinnaam? Dan kun je deze zonder problemen verhuizen naar ons. In de meeste gevallen heb je alleen een verhuiscode nodig van je huidige provider. Kom je er niet helemaal uit? Neem even contact op en we helpen je graag direct verder.

 

Registreer of verhuis je domeinnaam

een .nl-domein registreer je voor €9,50 per jaar (excl. BTW)

Standaard inbegrepen: domein-forwarding,  DNS-beheer, optioneel SSL en een minisite.

Realtime registratie

Je aangevraagde domeinnaam wordt bij ons direct en automatisch geregistreerd. Zodra de registratie afgerond is ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Je kunt dan direct aan de slag met je splinternieuwe domeinnaam!

Doorsturen van je domein

Stuur je domeinnaam door naar een bestaande website of URL. Daarbij heb je ook de mogelijkheid om de manier van doorsturen te selecteren: via een frame-redirect, een normale doorverwijzing of een 301-redirect: handig voor je SEO!

Zelf je DNS beheren

Pas zelf de DNS-records aan van je domeinnamen via ons klantsysteem. Ook kun je AAAA-, TXT- en SRV-records aanmaken. Door onze lage TTL (15 minuten) zijn de wijzigingen snel doorgevoerd.

Geen onverwachte verlenging

Ruim voor de verlenging van je domeinnaam krijg je van ons een e-mail zodat je nooit met onverwachte kosten zit. Je kunt dan de domeinnaam stopzetten of automatisch laten verlengen.

Tarieven voor domeinregistratie

Extensie Omschrijving prijs p.j.Prijs per jaar
Nieuw {{ extension.domainExtensionPrice | euroFormat }}
Extensie Omschrijving prijs p.j.Prijs per jaar
Nieuw {{ extension.domainExtensionPrice | euroFormat }}
Extensie Omschrijving prijs p.j.Prijs per jaar
Nieuw {{ extension.domainExtensionPrice | euroFormat }}

Partnerprogramma

 

Minisite

 

Over ons