Partnerprogramma

Meer domeinregistraties levert je meer korting op!

Als partner krijg je korting op onze domeinregistraties en onze hostingpakketten. Tevens kun je deze pakketten aanbieden onder je eigen bedrijfsnaam. Jouw klanten kunnen direct inloggen in ons klantsysteem om de instellingen van de hostingpakketten te beheren. Het klantsysteem is aan te passen naar jouw huistijl zodat je onze hostingpakketten aan kunt bieden onder je eigen bedrijfsnaam.

Heb je interesse om partner van Superior te worden? Neem even contact met ons op en we informeren je graag over de mogelijkheden!

korting op domeinnamen

Al vanaf 50 domeinnamen krijg je een aantrekkelijke korting op onze domeinregistratietarieven.

goedkopere hostingpakketten

Ontvang 25% korting op onze hostingpakketten en laat je klanten gebruik maken van ons klantsysteem in jouw eigen huisstijl.

Automatiseer met onze API

Automatiseer je domeinregistraties en hosting via onze API. Koppel zo je ERP/CRM-pakket aan onze diensten.

Klantsysteem

Via ons klantsysteem kun je alle domeinnamen en hostingpakketten beheren. Als partner heb je toegang tot alle pakketten. Het is voor je klanten ook mogelijk om in te loggen met de hoofdgebruiker van een hostingpakket. De klant kan dan alleen de instellingen van dat hostingpakket beheren.

SSL-certificaten

Het is mogelijk om op onze hostingpakketten gebruik te maken van meerdere SSL-certificaten. Op deze manier kun je meerdere domeinen koppelen aan één site via een beveiligde verbinding. Er zit één certificaat inbegrepen bij een pakket. Mocht je er meerdere willen koppelen dan zijn de kosten €10,50 per extra certificaat per jaar.

In eigen huisstijl

Ons klantsysteem is in te richten in je eigen huisstijl. Voeg een logo toe en kies de gewenste kleuren. Optioneel is het ook mogelijk om een subdomein te koppelen aan het klantsysteem. Op deze manier kan je klant inloggen in een bekend en vertrouwde omgeving.

Registreer of verhuis je domeinnaam

een .nl-domein registreer je voor €9,50 per jaar (excl. BTW)

Standaard inbegrepen: domein-forwarding,  DNS-beheer, optioneel SSL en een minisite.