Managed hosting

Betrouwbare en veilige hosting voor professionals

Bij managed hosting richten wij een virtuele server voor je in geoptimaliseerd voor jouw websites. Wij zorgen voor de software-updates van de server. Optioneel kun je kiezen voor pro-actieve monitoring zodat wij direct actie kunnen ondernemen in geval van een calamiteit op je server. Bij onze managed hosting wordt standaard je data real-time opgeslagen in drie fysiek gescheiden datacentra. Deze hostingomgeving is ideaal voor sites die vaak bezocht worden of een zwaardere setup hebben. Denk bijvoorbeeld aan WordPress met Woocommerce en/of WPML. Ook kun je optioneel gebruik maken van onze bot-bescherming.

Tevens maken we elke dag een volledige backup van de hostingomgeving. De backup-retentie is standaard 6-dagbackups, 4 weekbackups en 3-maandbackups. Optioneel kun je ook elk uur een backup laten maken van je hostingomgeving. Vanzelfsprekend wordt deze backup opgeslagen van je hostingomgeving.

Wil je een bedrijfskritische website of applicatie hosten? Je kunt kiezen voor calamiteiten-support tijdens kantooruren (8×5) of 24×7. In dit laatste geval staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om eventuele problemen direct voor je op te pakken.

 

Je data wordt opgeslagen in 3 fysiek gescheiden datacentra.

Flexibel

We richten je managed VPS op basis van jouw eisen en wensen. Zo kun je kiezen voor de tools die je nodig hebt voor je hosting zoals composer, supervisord en redis.

Betrouwbaar

Je VPS-data wordt over 3 datacentra opgeslagen. Bij uitval van hardware of zelfs een heel datacenter is je VPS actief vanuit één van de andere locaties.

Snelle support

Wij staan klaar om je direct te ondersteunen. Geen lange wachttijden en je spreekt altijd dezelfde mensen met de juiste kennis. Via e-mail, chat of WhatsApp.

Stel je eigen managed hosting samen

Je kunt zelf je managed hostingpakket samenstellen. Kies de gewenste capaciteit en of je 24×7 calamiteiten-beheer wilt hebben. Gaat het om een bedrijskritische applicatie? Je kunt met ons dan afspraken maken over de garandeerde beschikbaarheid door middel van een Service Level Agreement.

Begin nu met het samenstellen van je managed hosting:

Dynamische capaciteit

Als je te maken hebt met piekmomenten op je website(s) is het mogelijk om gebruik te maken van dynamische capaciteit. Je hostingomgeving krijgt dan de vCPU’s toegekend die nodig zijn om de serverbelasting goed te kunnen verwerken. Op deze manier voorkom je dat je hostingomgeving overbelast raakt als er tijdelijk meer capaciteit nodig is.

Looptijd

De looptijd van een managed hostingpakket bedraagt één jaar met een opzegtermijn van één maand voor verlenging van de overeenkomst.