spamfilter

gratis bij elk hostingpakket

Bij elke hostingpakket kun je gebruik maken van ons spamfilter. Deze filter bestaat uit meerdere servers die ervoor zorgen dat spamberichten zoveel mogelijk geblokkeerd worden. Door gebruik te maken van een cluster (een bundeling van meerdere servers) kunnen we zo de grote hoeveelheden e-mail snel en efficiént verwerken zonder afhankelijk te zijn van éé enkele server.

De spamfilter gebruikt diverse methoden om ongewenste e-mail buiten de deur te houden. Zo wordt er gecontroleerd of de domeinnaam van de afzender bestaat, wordt er gekeken of er op een correcte manier connectie wordt gemaakt met onze mailservers en wordt de mail ook verwerkt door SpamAssassin die honderden 'filter rules' gebruikt om vast te stellen of een bepaalde e-mail spam is.

Je kunt via ons klantsysteem eenvoudig de instellingen van de spamfilter aanpassen. Je kunt spam-berichten gemarkeerd binnen laten komen, maar je kunt ze ook meteen in quarantaine laten plaatsen. Via het klantsysteem heb je dan een overzicht van alle geblokkeerde e-mailberichten en kun je ze optioneel ook nog door laten sturen.

Bekijk een overzicht van onze hostingpakketten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. Klik hier voor meer informatie. melding sluiten


inloggen als klant van Superior
×

nieuw wachtwoord

Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen voor ons klantsysteem. Vul hieronder je debiteurnummer of e-mailadres in en vervolgens krijg je via e-mail de mogelijkheid om je wachtwoord te resetten.

×