Spamfilter

gratis bij elk hostingpakket

Bij elk hostingpakket kun je gebruik maken van ons spamfilter. Deze filter bestaat uit meerdere servers die ervoor zorgen dat spamberichten zoveel mogelijk geblokkeerd worden. Door gebruik te maken van een cluster (een bundeling van meerdere servers) kunnen we zo de grote hoeveelheden e-mail snel en efficiént verwerken zonder afhankelijk te zijn van één enkele server.

De spamfilter gebruikt diverse methoden om ongewenste e-mail buiten de deur te houden. Zo wordt er gecontroleerd of de domeinnaam van de afzender bestaat, wordt er gekeken of er op een correcte manier connectie wordt gemaakt met onze mailservers en wordt de mail ook verwerkt door SpamAssassin die honderden ‘filter rules’ gebruikt om vast te stellen of een bepaalde e-mail spam is.

Je kunt via ons klantsysteem eenvoudig de instellingen van de spamfilter aanpassen. Je kunt spam-berichten gemarkeerd binnen laten komen, maar je kunt ze ook meteen in quarantaine laten plaatsen. Via het klantsysteem heb je dan een overzicht van alle geblokkeerde e-mailberichten en kun je ze optioneel ook nog door laten sturen.

Cloudhosting door onze specialisten

Snelle en betrouwbare hosting voor iedereen

Registreer of verhuis je domeinnaam

een .nl-domein registreer je voor €9,50 per jaar (excl. BTW)

Standaard inbegrepen: domein-forwarding,  DNS-beheer, optioneel SSL en een minisite.